Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-08@09:14:29 GMT

توزیع سوخت به پمپ بنزین‌ها قطع شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۸۲۴۰۱

توزیع سوخت به پمپ بنزین‌ها قطع شد

اعتراض و اعتصاب سراسری کارکنان دولت در فرانسه وارد نهمین روز خود شد. کارکنان دولت خواستار حذف طرح اصلاح قانون بازنشستگی این کشور هستند. این در حالی است که سال نوی میلادی نزدیک است و بسیاری از فرانسوی‌ها نگران دیدوبازدیدهای خود هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از یورونیوز، لوران برن، دبیر سندیکای کارکنان راه‌آهن فرانسه، دولت را تهدید کرد در صورت اصرار دولت مبنی بر اصلاح قانون بازنشستگی، قطارهای کشور در روز کریسمس از کار می‌ایستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال آمارها نشان می‌دهند که تعداد کارکنان اعتصاب‌کننده در 9 روز اخیر با ریزش مواجه شده است. البته هم چنان ۶۷ درصد لوکوموتیورانان و رانندگان قطار در اعتصاب هستند.

مارین لوپن، رهبر راست‌گرایان افراطی که با سخنرانی‌های «پوپولیستی» در سال‌های اخیر بسیاری از کارگران و اقشار فقیر جامعه را با خود همراه کرده است از اعتصاب‌کنندگان خواست تا برای سال نو از اعتصاب دست بکشند. این موضع انتقادات فراوان سندیکاهای کارگری را به همراه داشته است.

از روز جمعه، اعتصاب کارگران چهار پالایشگاه نگرانی‌های فراوانی برای دولت ایجاد کرده است. کارگران پالایشگاه توتال در نرماندی، لاورا در بوش دو رون، توتال در بوش دو رون و «گرانپویی» در ایل دو فرانس با اعتصاب کارآمدی این پالایشگاه‌ها را تا حد زیادی از کار انداخته‌اند. اعتصاب در این پالایشگاه‌ها باعث شده است تا ۱.۶ درصد از پمپ‌بنزین‌های فرانسه با کمبود توزیع در بنزین و یا گازوئیل مواجه شوند. البته دولت گفته است ذخیره کافی بنزین برای سه ماه آینده را دارد و جای نگرانی نیست. در جریان آخرین تحول تاریخی فرانسه، موسوم به انقلاب ماه مه سال ۱۹۶۸، اعتصاب کارکنان پالایشگاه یکی از مهم‌ترین عواملی بود که دولت شارل دوگل را در آن زمان با چالش سرنگونی مواجه کرد.

ناتالی آرتو، سخنگوی حزب «کارگران مبارز» در صفحه توییتر خود نوشت که «فریب‌کاری‌های دولت در اصلاح جزییات طرح نمی‌تواند حقوق‌بگیران را از مبارزه خود بازدارد. هدف کارگران توقف کامل اصلاحات قانون بازنشستگی است.»

 هم چنان بسیاری از خط‌های مترو و قطارهای شهری استان ایل دو فرانس به مرکزیت پاریس به دلیل اعتصاب کار نمی‌کنند.

الیزابت بورن، وزیر حمل‌ونقل فرانسه با خطاب قرار دادن اعتصاب‌کنندگان اعلام کرد که آن‌ها به «خواسته‌های شهروندان فرانسوی در آستانه تعطیلات سال نو» توجهی نمی‌کنند.

CGT، یکی از مطرح‌ترین سندیکای کارگری فرانسه، در پاسخ به خانم وزیر در بیانیه‌ای تأکید کرد که دولت باید دست از «عوام‌فریبی» بردارد چرا که همه می‌دانند مسئول اصلی هرج‌ومرج کنونی خود دولت است. این سندیکا که میلیون‌ها عضو دارد، اعلام کرد اعتصاب اعضا در تعطیلات سال نو نیز ادامه خواهد یافت مگر اینکه دولت اصلاح قانون بازنشستگی را متوقف کند.

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: جلیقه زردها اعتصاب فرانسه قانون بازنشستگی فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۲۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال

ناصر عاشوری دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری نمایشگاه نفت تصریح کرد: ما طی مدت ۴ روز برگزاری نمایشگاه ضمن مذاکره با شرکت‌های داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها تعدادی از تفاهمنامه هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم؛ به قرارداد تبدیل می‌شوند و چه بسا تفاهم نامه‌های جدیدی با بانک‌ها و بیمه به امضا برسانیم.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه ۳ پنل با موضوعات برنامه ریزی برای تولید با کیفیت، تأثیر کاهش منابع مالی در تکمیل پروژه و تهدید کاهش نیروی انسانی و نیروی متخصص برنامه ریزی کردیم.

یه گفته دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور در گذشته تنها متخصصان این حوزه مهاجرت می‌کردند و اکنون نیروی فنی در حال مهاجرت هستند که این مسأله تهدیدی برای ما است.

وی ادامه داد: حداقل پیشنهاد دستمزد خارج از مرزهای ما ۶۰۰ میلیون تومان است در حالی که در کشور ۵۰ میلیون تومان است.

عاشوری با اشاره به اینکه ناترازی یکی از مسائل است که در همه عرصه‌ها وجود دارد، اضافه کرد: برای ناترازی گازوئیل و بنزین دو نوع تفکر وجود دارد؛ یکی ظرفیت افزایش تولید و دیگری دوگانه سوز کردن خودروها و مصرف بهینه با همین میزان تولید ادامه دهیم.

وی ادامه داد: من با افزایش ظرفیت تولید مخالفتی ندارم اما با پالایشگاه‌های فعلی افزایش ظرفیت امکان پذیر نیست. چرا که اگر تحریم‌ها وجود نداشت و سرمایه‌گذاری کافی صورت می‌گرفت ساخت پالایشگاه مادر دست کم به ۶ سال زمان نیاز دارد.

عاشوری اضافه کرد: در ۱۵ سال اخیر مصوبات ساخت پالایشگاه‌هایی وجود دارد که هیچ کدام به ثمر نرسیدند.

دبیر کل انجمن پالایش نفت کشور تاکید کرد: با اطمینان خاطر می‌گویم ناترازی به علت مصرف بی‌رویه است. زیرا در مصرف رشدی داریم که نقشی در اقتصاد ما ندارد.

چی با اشاره به اینکه هدر رفت انرژی بسیار بالاست خاطر نشان کرد: متأسفانه خودروهایی استفاده می‌شود که تولید آنها مربوط به قبل از انقلاب است و آنطور که کارشناسان می‌گویند میزان هدر رفت بنزین در سال ۲۵ میلیون دلار است.

وی با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اضافه کرد: اگر دولت تدبیری در نظر نگیرد بدون شک تا دو سال آینده در همه حوزه‌های انرژی ناترازی خواهیم داشت اعم از آب، گاز و بنزین با مشکل روبرو خواهیم شد.

ادامه دارد

کد خبر 6097587 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر