Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود محمدی در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص سهمیه بندی بنزین وانت بارهای فعال در سطح شهر تهران و تاثیرات آن گفت: پس از سهمیه بندی بنزین، به مجموعه ما قول‌هایی داده شد و ما هم بر اساس حرف‌های آقایان هزینه کردیم و به اعضای اتحادیه پیغام دادیم که صبر کنند اما هنوز هیچ اتفاقی صورت نگرفته است. از طرف دیگر موازی کاری‌های شهرداری تبدیل به یک معضل شده و فقط به فکر کسب درآمد از ما هستند و در مقابل هیچ خدمتی ارائه نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنده به عنوان رئیس اتحادیه دیگر توانایی پاسخگویی به ۱۲۰ هزار نفر را ندارم.

وی ادامه داد: از ماه گذشته مقرر شد که وانت بارهای تهران ساماندهی شوند و آنها زیر مجموعه اتحادیه ما باشند، همزمان شرکت نفت ضرب الاجلی تعیین کرد که سوخت وانت‌ها بر اساس پیمایش واریز خواهد شد تا کسی نتواند وانتی را گرفته و از کارت آن برای خودروهای دیگر خود استفاده کند. ما کارهای مقدماتی را انجام دادیم و نزدیک به ۷۰ هزار وانت را ثبت کردیم اما با وجود آنکه این ضرب‌الاجل یک ماه دیگر به پایان می‌رسد هنوز دستورالعملی از سوی مرکز اصناف به ما نرسیده است، این درحالی است که من بیش از ۲۰ بار حضوری مراجعه کردم اما جوابی در مورد این تعلل دریافت نکرده‌ام، من همین جا هشدار می‌دهم که اگر یک ماه دیگر سهمیه سوخت وانت بارها قطع شود مسئولیت آن متوجه مرکز اصناف است.

رئیس اتحادیه پیک ‎موتوری و حمل و نقل بار سبک شهری متذکر شد: رانندگان وانت و پیک‌های موتوری جزو ضعیف‌ترین اقشار جامعه هستند اما هیچ حمایتی از سوی دولت نمی‌شوند حتی دیگر آنها را بیمه نمی‌کنند و کسانی هم که از قبل بیمه بوده‌اند، هر ماه به بهانه‌های واهی بیمه آنها را قطع می‌کنند. از سوی دیگر هر روز هزینه‌ها افزایش پیدا می‌کنند، لاستیک از ۴۰۰ هزار تومان به دو میلیون و کاتالیزور از ۲۰۰ هزارتومان به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده و حالا هم بنزین ۵۰ درصد گران شده است در حالیکه می‌گویند قیمت‌ها را افزایش ندهید. از سوی دیگر برای وانت‌ها سهمیه ۶۰ لیتری منظور کرده‌اند و سوال این است؛ آیا وانت خودروی شخصی محسوب می‌شود که این میزان سوخت به آن می‌دهید اگر هست پس چرا آخر ماه این سهمیه را می‌سوزانید؟

وی ادامه داد: رکود باعث شده که شاهد ورود وانت از سایر شهرها به تهران باشیم، بنا بر اعلام پلیس راهور روزانه ۲۳۰ هزار وانت وارد و خارج می‌شوند. از طرف دیگر طرح کامیونت محسوب شدن نیسان‌ها باعث شده که صاحبان این خودروها دچار مشکلات زیادی شوند زیرا تردد آنها و حتی گواهینامه باید تغییر کند در حالیکه از ۵۰ سال پیش نیسان، وانت محسوب می‌شد.

محمدی در خصوص افزایش شکایات از افزایش خودسرانه قیمت دفترهای حمل و نقل به خصوص ‌پیک‌های موتوری گفت: ما مردم احساسی داریم و با این جمله که طرف از نان خوردن نیفتد، چشم بر روی خیلی از تخلفات ‌می‌بندیم در صورتیکه این وظیفه اجتماعی ما است و باید تخلفات را گزارش کنیم تا از تکرار آنها جلوگیری شود. اتحادیه ما نیز بازرسی دارد و پس از تذکر و جریمه نقدی، دفاتر متخلف را پلمب می‌کنند و مردم ‌می‌توانند با شماره تلفن ویژه ۶۴۷۳ شکایات خود را مطرح کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بنزین پلیس راهور حمل و نقل دولت نیسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد مجیدی در بازدید بخش دیالیز بیمارستان طالقانی ارومیه با بیان اینکه ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند، گفت: اداره کل بیمه سلامت استان با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همودیالیزی حمایت مالی کرده است.

وی اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند.

مجیدی افزود: در سال ۱۴۰۲ قریب به ۱۵۰۰ نفر از بیماران همودیالیزی در بیش از ۱۵۰ هزار جلسه خدمات خود را با پوشش بیمه سلامت دریافت کرده‌اند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همو دیالیزی حمایت مالی کرده است.

جعفر کیاست‌فر نیز در این بازدید عملکرد اداره کل بیمه سلامت استان در پوشش بیمه‌ای خدمات تشخیصی و درمانی را شایسته احترام و تقدیر دانست.

وی افزود: مرکز دیالیز بیمارستان طالقانی دارای ۱۲۱ تخت دیالیز با دستگاه‌های مدرن و تجهیزات با کیفیت است.

رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه گفت: با وجود پوشش بیمه‌ای خدمات، داشتن کادر ماهر و مجرب، عوارض ناشی از دیالیز در این مرکز بسیار کم است که منجر به افزایش طول عمر و رضایت بیماران می‌شود.

‌به مناسبت روز بیماران خاص و صعب العلاج معاون اداره‌کل سلامت آذربایجان‌غربی با همراهی مدیران این بیمه و همچنین رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه ضمن بازدید از بخش دیالیز این بیمارستان، مسائل و مشکلات مربوط به بیماران خاص حوزه دیالیز را بررسی کردند.

کد خبر 6099887

دیگر خبرها

  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • آغاز ترافیک صبحگاهی در بزرگراه های پایتخت
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟